Nogomet

Dean Saunders: "Smiješno je ostaviti Hazarda na klupi, to je kao da Messija stavite izvan prvih 11"

Branimir Korać • petak, 03.05.2019.
Dean Saunders: "Smiješno je ostaviti Hazarda na klupi, to je kao da Messija stavite izvan prvih 11"
Foto: EPA

Maurizio Sarri šokirao je odlukom o izostavljanju prve zvijezde Chelseaja Edena Hazarda iz prvih 11 protiv Eintrachta. Bio je to susret velike važnosti za Chelsea, a Hazard je prvih sat vremena proveo na klupi...

Nije prvi put Maurizio Sarri iznenadio svojim potezom, ali ostavljanjem daleko najboljeg igrača na klupu u prvoj utakmici polufinala Europske lige u gostima, nešto je što malo tko može razumjeti. Kasnije se Sarri pravdao i ponudio objašnjenje Hazardovim umorom i utakmicom za samo 62 sata, no nitko nije bio impresioniran.

"To je smiješno, to je kao da Messija ostavite van momčadi! Kako možete ostaviti Hazarda izvan prvih 11, ovo je polufinale Europske lige. Hazard je sigurno vrlo ljut, jako dobro znamo da je svakom nogometašu najveća želja igrati ovakve utakmice. Ne možeš to propustiti, nisam mogao vjerovati kada sam saznao", istaknuo je bivši velški reprezentativac Dean Saunders.

Otočki komentatori su redom u šoku zbog Sarrijeve odluke pa je tako i Glenn Hoddle ostao bez riječi objašnjenja.

"Jednostavno ne mogu razumjeti zašto ne želiš igrati sa svojim najboljim igračem u polufinalu Europske lige. Chelseajevi navijači sigurno su šokirani jer u polufinalu trebaš najbolje igrače. Igraš s najboljom mogućom postavom, probaš doći do finala i tamo probaš osvojiti trofej i osigurati Ligu prvaka. Hazarda se ne odmara u ovakvim utakmicama. Zamislite samo koliko je podiglo samopouzdanje igračima Eintrachta kada su vidjeli da Hazard ne igra. Ne moraš igrati protiv jednog od najboljih igrača svijeta, sigurno je da si zadovoljan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!