Nogomet

Byron Moreno: "Nisam oštetio Italiju! Trapattoni je bio kukavica kao i obično, nije uveo napadača"

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.05.2019.
Byron Moreno: "Nisam oštetio Italiju! Trapattoni je bio kukavica kao i obično, nije uveo napadača"
Foto: FaH

Kontroverzni ekvadorski sudac Byron Moreno, koji je postao najpoznatiji po tome što je teško oštetio Italiju u osmini finala Svjetskog prvenstva u Koreji i Japanu, danas tvrdi kako uopće nije oštetio Talijane i da je dobro odsudio tu utakmicu...

Byron Moreno omražen je u Italiji otprilike kao Luigi Lamonica u Hrvatskoj, a veže ih što su krojili ishod u nokaut fazi na velikom natjecanju. Moreno je teško oštetio Talijane u dvoboju protiv domaćina Južne Koreje u osmini finala, a on danas tvrdi upravo suprotno.

"Kada je Totti isključen, Talijani su mi govorili na svom jeziku, no sve sam ih razumio jer govorim španjolski. Nitko me nije vrijeđao, ali znao sam da čim utakmica završi mogu se pakirati kući. Htio sam nakon susreta razgovarati s Tottijem i Trapattonijem, ali oni nisu htjeli. Nisam oštetio Italiju! Trapattoni je bio kukavica kao i obično. Isključio sam Tottija, a on je uveo Tommasija i ostao samo na Del Pieru od napadača."

Moreno dodaje kako je možda mogao jedino priznati gol koji je poništio Talijanima, ali brani se kako iz svoje pozicije to nije mogao vidjeti i pouzdao se u pomoćnika.

"Za tu utakmicu dao bih si ocjenu osam", poručio je sudac kojem ovo nije jedina kontroverzna utakmica u karijeri, a bio je i u zatvoru zbog krijumčarenja kokaina u SAD.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!