Nogomet

Asistencija i pogodak Ivana Runje u pobjedi Jagiellonije

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.05.2019.
Asistencija i pogodak Ivana Runje u pobjedi Jagiellonije
Foto: EPA

U susretu 34. kola poljske Ekstraklase nogometaši Jagiellonije slavili su na domaćem terenu s 4:2 protiv Pogon Szczecina, a pogodak i asistenciju za pobjedničku ekipu ubilježio je Ivan Runje...

Odigrana je jedna utakmica 34. kola razigravanja za prvaka Poljske u kojoj je Jagiellonia na domaćem terenu s 4:2 bila bolja od Pogon Szczecina. Tako je stigla do 15. pobjede sezone.

Nakon samo tri minute igre domaćin je poveo pogotkom Jesusa Imaza, na asistenciju Ivana Runje. Upravo je hrvatski nogometaš četiri minute kasnije i sam postigao pogodak, Guilherme je ubacio iz kornera, a Runje pogodio glavom. Treći je to njegov pogodak u ovoj sezoni.

Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo još jedan, no ovoga puta završio je u mreži domaće momčadi. Pogon je smanjio zaostatak golom Sebastiana Kowalczyka na asistenciju bivšeg Hajdukovca Zvonimira Kožulja.

Rezultat se nije promijenio sve do 66. minute kada je na 3:1 podebljao Jesus Imaz. Kožulj je smanjio zaostatak gostiju u 79. minuti, no kako ne bi bilo nikakve dvojbe oko konačnog pobjednika pobrinuo se Martin Pospisil.

U dresu domaće momčadi Ivan Runje odigrao je svih 90 minuta, kao i Zoran Arsenić.

Ekstraklasa, 34. kolo:
Jagiellonia - Pogon Szczecin 4:2

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!