Nogomet

Damjan Đoković dvostruki strijelac u visokoj pobjedi Cluja

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.05.2019.
Damjan Đoković dvostruki strijelac u visokoj pobjedi Cluja
Foto: Pixsell

Nogometaši Cluja upisali su visoku 5:1 pobjedu na gostovanju kod Astre, a dva je pogotka za goste postigao i Damjan Đoković...

Nakon osam odigranih kola u razigravanju za prvaka Rumunjske, prvo mjesto i dalje drži Cluj koji je danas stigao do šeste pobjede. Lakoćom se obračunao s Astrom koju je na gostovanju svladao s 5:1.

U prvom poluvremenu vidjeli smo samo jedan pogodak, nakon 15 minuta igre gostujuća je momčad povela preko Billela Omranija. Na 2:0 povisio je Damjan Đoković u 59. minuti kada je glavom poentirao na asistenciju Emmanuela Culija.

Astra je zaostatak smanjila u 66. minuti pogotkom Azdrena Llulakua iz penala, međutim, već tri minute kasnije Cluj vraća dva gola prednosti. Omrani je proigrao Đokovića koji je krasno plasiranim udarcem pogodio pod samu gredu. Prije današnje utakmice Đoković je ove sezone postigao ukupno dva gola.

Do kraja utakmice gosti su postigli još dva pogotka. Prvo je u 80. autogol postigao Florin Bejan, da bi sedam minuta kasnije konačan rezultat postavio Ovidiu Hoban.

Liga 1, Liga prvaka, 8. kolo:
Astra - CFR Cluj 1:5

Rezultati by SofaScore

FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!