Nogomet

Barcelona na koljenima! Origi i Wijnaldum kreirali čudo!

Branimir Korać • utorak, 07.05.2019.
Barcelona na koljenima! Origi i Wijnaldum kreirali čudo!
Foto: EPA

Dejan Lovren je poručio - nema predaje, pred našim navijačima možemo do čuda, ne bi bilo prvi put. Redsi su odmah pokazali da u to i vjeruju te poveli već u sedmoj minuti. U drugom dijelu dva gola Georginija Wijnalduma dovela su Liverpool do 3:0 gotovo 40 minuta prije kraja susreta da bi Divock Origi u 79. minuti zabio za 4:0! Barcelona je eliminirana nakon što je slavila 3:0 u prvom susretu!

LIVERPOOL - BARCELONA 4:0 (0:3) KRAJ, LIVERPOOL JE U FINALU LIGE PRVAKA!

22:41 - Liverpool je u ovom trenutku u finalu Lige prvaka! U 79. minuti Barcelonina obrana otišla je na godišnji odmor i iz udobnih fotelja pogledala kako Divock Origi potpuno sam zabija za 4:0!

22:18 - Tko kaže da Liverpool nema šanse! Barceloninih 3:0 s Camp Noua je poništeno, Liverpool ima isto vodstvo na Anfieldu!

Georginio Wijnaldum ušao je umjesto ozlijeđenog Andrewa Robertsona na odmoru i s dva gola doveo Redse na 3:0!

Prvo je odlično došao iz drugog plana nakon ubačaja Alexander-Arnolda, a onda je dvije minute kasnije, u 56., nakon novog ubačaja, ovaj put Shaqirija, glavom zakucao loptu u mrežu!

21:10 - Krasna akcija Liverpoola i velika pogreška Jordija Albe u sedmoj minuti doveli su do vodstva za Kloppovu momčad.

Alba nije uspio presjeći dijagonalu koja je dugo putovala, lopta je zatim došla do Hendersona koji u 16 metara dolazi do prostora za udarac, ter Stegen odbija loptu samo na noge Divocka Origija koji pogađa praznu mrežu.

Sedma minuta i već je 1:0 za Redse. Trebaju još "samo" dva gola da dostignu Barcu i pritom ne smiju primiti nijedan. Teško, ali ua njih je dobro krenulo.

Kakav trenutak za prvi gol Origija u karijeri u Ligi prvaka. Inače, Dejan Lovren je na klupi, a Ivan Rakitić u prvih 11.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!