Nogomet

Olmo nakon Barceloninog ispadanja: "U nogometu je sve moguće pa čak i ono što je na prvi pogled nemoguće"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.05.2019.
Olmo nakon Barceloninog ispadanja: "U nogometu je sve moguće pa čak i ono što je na prvi pogled nemoguće"
Foto: EPA

Dani Olmo iz Barcelone je stigao u Dinamo, a s razočaranjem je ispratio potonuće Barcelone na Anfieldu. Niti sam nije vjerovao da je takvo što moguće...

Proslava rođendana Danija Olma trebala je biti začinjena prolazom Barcelone u finale Lige prvaka, ali doživio je neugodno iznenađenje. Liverpool je u fantastičnom susretu za pamćenje stigao do preokreta.

"U nogometu je sve moguće pa čak i ono što je na prvi pogled nemoguće. Svi oni koji vole nogomet mogli su uživati u spektaklu. Liverpool je igrao jako dobro i na kraju je zaslužio prolaz u finale kada se gledaju obje utakmice. Za razliku od Barcelone, bolje je koristio svoje prilike", istaknuo je Olmo za Sportske novosti.

Niti Olmo nije vjerovao da je moguć Liverpoolov veliki preokret.

"Nisam niti pomislio da bi se ovakvo što moglo dogoditi, mislio sam da je nemoguće. No dogodilo se i nogomet je još jednom pokazao zašto nogomet jednostavno moraš voljeti. Igrao je bez Salaha i Firmina i svejedno stigao do neviđenog preokreta, to je velika stvar."

Lionel Messi na Anfieldu nije briljirao, a Olmo smatra kako se morao dogoditi i jedan takav dan.

"Messi je imao fenomenalnu sezonu, briljantnu, ali došla je utakmica u kojoj niti on nije bio pravi. Uvijek dođe dan kada ti jednostavno ne ide, kada ne možeš zabiti i vratar ti sve obrani."

"Barceloni se to dogodilo i prošle godine protiv Rome, a ovakvoj megamomčadi takve stvari ne bi se smjele nikada događati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!