Vodeni sportovi

Braća Sinković do srebrne medalje u dvojcu bez kormilara

Sportnet • nedjelja, 12.05.2019.
Braća Sinković do srebrne medalje u dvojcu bez kormilara

Na prvom Svjetskom kupu koji se ovog vikenda održavao u bugarskom Plovdivu, braća Sinković zauzela su drugo mjesto u disciplini dvojac bez kormilara...

Braću Sinković pobijedila je srpska posada Martin Mačković i Miloš Vasić s rezultatom 6:34.05, dok su treće mjesto zauzeli Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Ordonez s rezultatom 6:37.50.

“Nakon kvalifikacijske utrke znali smo da su Srbi brzi i da će biti teška utrka, ali mislili smo da ih možemo pobijediti. Planirali smo jaki start da ih dobijemo u prvih 500 metara, a zatim držati tempo kroz tisuću, međutim bili su brži. Čestitke Srbima, ovo je bila stvarno impresivna utrka", rekao je Valent Sinković.

"Zadnje tri godine smo se već pomalo naviknuli i da srebro osvajamo. Odveslali smo utrku koliko smo mogli u ovom trenutku, ali nažalost nije bilo dovoljno. Imamo cijelu sezonu ispred sebe, Europsko prvenstvo je za tri tjedna i idemo tamo pokušati pobijediti", dodao je Martin Sinković.

Iduće natjecanje i još jedan veliki izazov za Braću Sinković je Europsko prvenstvo koje će se održati u švicarskom Luzernu, od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!