Nogomet

Rangersi u Old Firmu svladali Celtic, Katić odradio cijelu utakmicu

Branimir Korać • nedjelja, 12.05.2019.
Rangersi u Old Firmu svladali Celtic, Katić odradio cijelu utakmicu
Foto: EPA

Iako susret nije imao nekog posebnog značaja ako se gleda konačni poredak, dvoboji između Rangersa i Celtica uvijek privlače veliku pozornost. Ovaj put Rangersi su bili bolji s 2:0...

Celtic je već osvojio naslov prvaka Škotske, a Rangersi su potvrdili drugo mjesto. Međutim i bez obzira na to, obje momčadi htjele su pobjedu u Old Firmu. Rangersi ipak puno više, pokazali su više srca i borbenosti te su zasluženo slavili.

I sam pokazatelj pokušaja prema golu govori koliko su domaćini bili angažiraniji i bolji, Celtic je tek tri puta zapucao, jednom u okvir gola dok je na drugoj strani bio u puno većim problemima.

U prvih 11 Rangersa našao se Nikola Katić koji je dobro odradio cijelu utakmicu dok je Borna Barišić ostao na klupi, a bivši igrač Lokomotive i Osijeka Eros Grezda nije konkurirao za nastup. Kod Celtica od prve minute igrao je Jozo Šimunović u paru s vrlo nesigurnim Ajerom, a Filip Benković gledao je susret s klupe.

Domaćin je već u drugoj minuti došao do pogotka golom Taverniera koji je pucao iz slobodnog udarca, lopta je preletjela sve igrače i iznenadila vratara Naina.

I u nastavku susreta Rangersi su bili bolji protivnik i nisu imali problema u održavanju prednosti, a točku na i stavili su u 63. minuti kada Ajer nije uspio odbiti loptu ispred Arfielda i ovaj je bez problema zabio.

Rangers - Celtic Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!