Košarka

Kevin Durant propušta prvu, a možda i drugu utakmicu protiv Blazersa, Hood upitan

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.05.2019.
Kevin Durant propušta prvu, a možda i drugu utakmicu protiv Blazersa, Hood upitan
Foto: EPA

Golden State Warriorsi i Portland Trail Blazersi prvi će krenuti u finalnu seriju, a obje momčadi ulaze u nju oslabljene zbog ozljeda...

Uz duže vrijeme odsutnog Jusufa Nurkića, Portland Trail Blazersi možda će zaigrati bez još jednog bitnog aduta u finalu Zapadne konferencije. Rodney Hood zaradio je ozljedu u sedmoj utakmici protiv Denver Nuggetsa.

Hood je još uvijek pod upitnikom i nije prekrižen, a dobra vijest za Blazerse je da nema teže ozljede koljena već je kost malo natučena, pojavio se blagi hematom i moguće je čak i da se oporavi do prve utakmice iako je vjerojatnije da će prvu pauzirati i vratiti se za drugu utakmicu.

Warriorsi s druge strane imaju problema s ipak puno važnijim igračem. Naime Kevin Durant propustio je zadnje dvije utakmice protiv Houston Rocketsa zbog ozljede, a propustit će i prvi susret s Blazersima.

Durant sigurno neće igrati u prvoj utakmici, a što se tiče druge i tu je pod upitnikom. Vidjet će se do četvrtka, dovoljno je vremena da se pokuša osposobiti. Isto tako pod upitnikom je DeMarcus Cousins koji bi se mogao vratiti.

U svakom slučaju i jedni i drugi u ovaj susret ulaze oslabljeni, ali i prepuni samopouzdanja nakon odlično odrađenog posla u dosadašnjem dijelu doigravanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!