Nogomet

Bilić u potrazi za poslom: Celtic potencijalna nova sredina

Mihaela Bradovski • utorak, 14.05.2019.
Bilić u potrazi za poslom: Celtic potencijalna nova sredina
Foto: EPA

Slaven Bilić i dalje je bez angažmana, a prema pisanju BBC-a hrvatski stručnjak jedan je od kandidata za dolazak na klupu Celtica...

Iako Neil Lennon uzima trofeje i dobro privodi sezonu kraju, mogao bi na ljeto napustiti klupu Celtica. Lennon je došao nakon što je klupu napustio Brendan Rodgers i preuzeo Leicester.

Kako tvrdi pouzdani BBC, budućnost Lennona je još uvijek nejasna iako mu se smiješe tri trofeja. U Celtic je došao kao privremeno rješenje i u klubu će ga zadržati samo ukoliko ne nađu zvučnije i pogodnije ime.

BBC tvrdi kako je jedan od kandidata za klupu Celtica Slaven Bilić, hrvatski stručnjak koji se već spminjao kao kandidat za klupu škotske reprezentacije. Bilića je zaintrigirala takva mogućnost iako ne krije da bi se radije vratio klupskom nego reprezentativnom poslu.

Bilić je u potrazi za šestim klubom, karijeru trenera započeo je u Hajduku, nastavio ju je u moskovskom Lokomotivu, Bešiktašu, West Hamu i Al Ittihadu. Osim u klubovima, radio je i kao izbornik hrvatske mlade i seniorske reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!