Nogomet

Lucasu Mouri niti hat-trick u polufinalu Lige prvaka nije pomogao, ne ide s Brazilom na Copu

Branimir Korać • petak, 17.05.2019.
Lucasu Mouri niti hat-trick u polufinalu Lige prvaka nije pomogao, ne ide s Brazilom na Copu
Foto: EPA

Lipanj će obilježiti između ostalog i Copa America kojoj je domaćin Brazil, a izbornik domaće reprezentacije odredio je igrače koji će kandidirati za nastup. Početak Copa Americe zakazan je za 14. lipnja...

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite objavio je imena kandidata za nastup na Copa Americi. Tite je uvrstio na popis sve najveće zvijezde predvođene Neymarom.

Među onima koji nisu na popisu su između ostalih i Vinicius Junior, Fabinho i Lucas Moura kojem nije pomogao niti dobro poznati hat-trick u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Ajaxa.

Bez obzira na to Brazil i dalje ima odličnu i snažnu reprezentaciju koja će svakako biti jedan od glavnih favorita na ovogodišnjem izdanju Copa Americe.

Na svim pozicijama Tite ima slatke brige i neće mu biti jednostavno izabrati udarnu postavu.

Inače, Brazil će na Copa Americi biti u skupini A gdje je apsolutni favorit u društvu Venezuele, Bolivije i Perua. Prvi protivnik bit će mu Bolivija 16. lipnja u Sao Paulu.

Popis igrača:

Vratari: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians)

Braniči: Daniel Alves (PSG), Fagner (Corinthians), Filipe Luis (Atlético Madrid), Alex Sandro (Juventus), Miranda (Inter Milan), Thiago Silva (PSG), Marquinhos (PSG), Eder Militao (Porto/Real Madrid)

Veznjaci: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Arthur (Barcelona), Allan (Napoli), Lucas Paqueta (Milan), Philippe Coutinho (Barcelona)

Napadači: Neymar (PSG), Richarlison (Everton), David Neres (Ajax), Everton (Gremio), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Manchester City)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!