Tenis

Portugalac bez većih problema svladao Galovića na startu kvalifikacija Roland Garrosa

Petar Jenjić • ponedjeljak, 20.05.2019.
Portugalac bez većih problema svladao Galovića na startu kvalifikacija Roland Garrosa
Foto: Pixsell

Viktor Galović nije uspio proći prvu prepreku u kvalifikacijama za Roland Garros, bolji je od njega u dva seta bio Portugalac Joao Domingues...

Na startu kvalifikacija Roland Garrosa poražen je Viktor Galović. Hrvatski tenisač igra toplo-hladno u posljednje vrijeme i teško uspijevati povezati nekoliko dobrih nastupa, a na startu kvalifikacija namjerio se na raspoloženog Portugalca Joaa Dominguesa.

Portugalski tenisač igra u dobroj formi, a pretprošli je tjedan osvojio Challenger u Bragi. Danas je protiv Galovića u prvom međusobnom dvoboju slavio sa 6:3, 6:4 nakon sat i 12 minuta igre.

Hrvatski tenisač bolje je krenuo u meč stigavši do breaka za vodstvo 2:1. Međutim, sljedeća dva vlastita servis gema nije uspio dobiti. Domingues je okrenuo rezultat, a zatim iskoristio i prvu set loptu.

Jedan break odlučio je u drugom setu. Napravio ga je Portugalac za vodstvo 4:3, a nakon toga stigao i do servisa za meč. Spasio je Galović tri meč lopte, imao i jednu break šansu za povratak, no nije uspio uzvratiti breakom.

Kvalifikacije Roland Garros, 1. kolo:
Joao Domingues - Viktor Galović 6:3, 6:4

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!