Ostali sportovi

PH u boćanju: Bajrić obranila dvostruki naslov u disciplini brzinsko izbijanje

Sportnet • utorak, 21.05.2019.
PH u boćanju: Bajrić obranila dvostruki naslov u disciplini brzinsko izbijanje

Odigran je prvi ciklus državnog prvenstva za seniorke. Organizacija samog prvenstva pripala je boćarskom klubu "Ročko Polje" iz Istre, a prvenstvo se održavalo od 17. do 19. svibnja...

Natjecanja su se odvijala na boćalištima u Ročkom polju, Lupoglavu, a zbog kiše koristila se i dvorana u Kozarima i to u tri discipline: precizno izbijanje, pojedinačno klasično i brzinsko izbijanje.

Carrolina Bajrić iz "Čavle ŠB" okitila se titulom prvakinje države u disciplini brzinsko izbijanje, dok je u disciplinama pojedinačno klasično i precizno izbijanje osvojila srebrne medalje. Ovim zlatom Carrolina je obranila dvostruki naslov prvakinje u ovoj disciplini.

Nives Jelovica iz BK "Labin" dvostruka je državna prvakinja osvojivši zlato u pojedincu i preciznom izbijanju. Tome je pridodala i srebro iz brzinskog izbijanja, nakon što je tek u dodatnoj seriji izbijanja od 2,5 minute uspjela pobijediti mlađu reprezentativnu kolegicu Riu Vojković iz ŽBK "Komiža".

S brončanim medaljama u Primorsko-goransku županiju vraćaju se Maja Stipančić iz ŽBK Drenova, Nikol Marelja Bošnjak i Virginia Bajrić obje iz Čavle ŠB, te Dolores Vlaše iz ŽBK Kastav.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!