Nogomet

Opreznije nego prije godinu dana: Gorica visokom pobjedom u Vrbovcu do finala Kupa

Branimir Korać • srijeda, 22.05.2019.
Opreznije nego prije godinu dana: Gorica visokom pobjedom u Vrbovcu do finala Kupa
Foto: Pixsell

Odigrani su susreti polufinala Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a Gorica i Kurilovec izborili su ulazak u finale. Goričani su u gostima pregazili Vrbovec dok je Kurilovec bio bolji od Dugog Sela na penale...

Goričani nisu imali nikakvih problema protiv Vrbovca u polufinalu Kupa NS Zagrebačke županije i izborili su ulazak u finale županijskog dijela.

U polufinalu su igrali protiv Vrbovca i u gostima su glatko slavili s 5:1 i tako izborili finale protiv Kurilovca. Zanimljivo, svih šest pogodaka postignuto je u prvih 35 minuta susreta nakon čega su Goričani mirno odrađivali posao.

Sergej Jakirović u velikoj mjeri je izmiješao momčad pa su tako pogotke za Goricu postigli Špičić, Šroler, Maslowski, Oboabona i Deaconu. Colarić je s 11 metara bio jedini strijelac za Vrbovec.

U finalu županijskog Kupa tako će igrati protiv susjeda Kurilovca koji je raspucavanjem izbacio Dugo Selo. Dugo Selo je vodilo golom Mikulića iz druge minute, ali Humeljak je zabio za 1:1 pola sata kasnije. Odlučivali su jedanaesterci i promašaj Žabeca u petoj seriji.

Prije godinu dana Gorica je zaustavljena u polufinalu županijskog natjecanja, poražena je od Save iz Strmca 1:0 i ostala je bez onog glavnog ždrijeba, a ove sezone ipak se vraća u finale.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!