Rukomet

Predsjednik Kielcea: "Jasno mi je da Mamić želi više igrati u napadu, ali nemam informaciju o odlasku"

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.05.2019.
Predsjednik Kielcea: "Jasno mi je da Mamić želi više igrati u napadu, ali nemam informaciju o odlasku"
Foto: Pixsell

Marko Mamić u Kielceu uglavnom igra u fazi obrane, vrlo malo je korišten u napadu, posebno u važnijim utakmicama. Iz tog razloga pojavio se navodni interes više klubova za njegovim dovođenjem, ali u Kielceu ne znaju ništa o tome...

Montpellier i Flensburg pojavili su se u poljskim medijima kao glavni kandidati za dovođenje Marka Mamića kojem je dosta igranja samo obrane, želi pokazivati i napadački potencijal. Iako Poljaci pišu o interesu spomenutih klubova, predsjednik Kielcea Bertus Servaas ne zna ništa o tome.

"Marko nije sa mnom razgovarao o odlasku. Bliži se kraj svibnja i klubovi već imaju većinu rostera posloženo, a kada smo razgovarali prije nekoliko mjeseci, rekao mi je da želi ostati. Potpuno razumijem njegovu situaciju i znam da želi igrati više u napadu te mu nećemo zaustavljati razvoj. Isto tako ne isključujem da postoji neki interes, ali ja ne znam ništa o njemu. Razgovarat ću s njegovim menadžerom pa ćemo vidjeti", kaže Servaas.

Mamić ima ugovor s Kielceom do ljeta 2021. godine, a Servaas ističe kako je postojao interes u siječnju kada mu je Kielce dozvolio odlazak u Leipzig, ali to se nije ostvarilo.

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!