Nogomet

Bišćan: "Sto problema smo imali, izdržali smo sve i ovo nam je nagrada za sav trud"

Petar Jenjić • srijeda, 22.05.2019.
Bišćan: "Sto problema smo imali, izdržali smo sve i ovo nam je nagrada za sav trud"
Foto: Pixsell

U razgovoru za HRT nakon utakmice, trener Rijeke Igor Bišćan kazao je kako je prezadovoljan što je njegova momčad zaključila sezonu na najbolji mogući način...

Igor Bišćan osvojio je svoj prvi trofej kao trener Rijeke. Finalna utakmica otišla je na stranu njegove momčadi, a nakon susreta istaknuo je kako je ovo uspjeh svih u klubu, protiv jakog Dinama osvojiti trofej.

"Jako sam sretan, ne mogu niti opisati koliko sam sretan zbog svojih igrača i zbog truda. Ne samo u ovoj utakmici, nego tijekom cijele sezone koju smo zaključili na najbolji mogući način, protiv jakog Dinama osvojili trofej. Više ne možemo poželjeti. Čestitam svima u klubu, mislim kako je ovo uspjeh svih nas. Bili smo u situaciji kada je trebalo pokazati karakter od mog dolaska. Dečki su sve ispoštovali, pokazali da su odlični te da imaju potencijala. Zbog svega toga mi je drago da smo ovako uspjeli zaključiti sezonu."

Malo je momčad pala u drugom poluvremenu, ali ipak se uspjela obraniti do kraja i donijeti razlog za slavlje.

"Od početka drugog poluvremena vidjelo se da smo dosta pali i da smo ih pustili da se previše približe. Razumljivo je jer su odmorili, a mi nismo, pa su u startu kvalitetniji. Odolijevali smo, prvi gol je bio malo naivan, ali nema smisla da sada ulazim u dublje analize. Treba reći da smo presretni i da smo potpuno zaslužili. Naravno, oni su imali neki plan, ali uz malo sreće, super borbenost, htijenje i požrtvovnost smo isprovocirali tu sreću. Obranili smo se te navijačima i sebi priuštili razlog za slavlje."

S obzirom na Dinamovu snagu, Bišćan je dodao kako je ova sezona završila sjajno.

"Prezadovoljan sam, teško da bi mogli poželjeti bolju sezonu, ako gledamo omjer snaga Dinama i ostatka. Ne može više. Čestitke dečkima, sto problema smo imali, izdržali smo sve i ovo nam je nagrada za sav trud", zaključio je Bišćan.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!