Nogomet

Dilaver i Oršić: "Dominirali smo do tog njihovog prvog gola"

gnkdinamo.hr, Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.05.2019.
Dilaver i Oršić: "Dominirali smo do tog njihovog prvog gola"
Foto: Pixsell

Rijeka je odnijela trofej pobjednika Kupa, a Dinamovi igrači bili su složni da su dominirali do prvog gola koji su nepotrebno primili i nakon toga imali su otežan posao...

Emir Dilaver pamti i bolje nastupe, kod trećeg kola Rijeke nije najbolje reagirao, ali smatra da bi Dinamo uzeo trofej da je Olmo zabio penal.

"Mislim da smo imali igru, držali smo to dobro, prvi put su nam blizu došli u 20 i nekoj minuti i to je bio gol. Dva bezvezna gola, vratimo se dobro u igru, a penal da smo zabili, mislim da bismo riješili to. Dali smo sve od sebe", rekao je za Dinamovu stranicu.

Mislav Oršić bio je među najboljim Dinamovim pojedincima i ujedno jedini strijelac za Modre u ovom susretu.

"Ne bih rekao da nismo bili svoji. Mislim da smo dominirali do njihovog gola, nismo stvorili neke izrazite šanse, ali lopta je bila kod nas. Oni su nešto pokušavali na kontre, taj drugi gol su zabili iz ničega, a onda nam se teško bilo vratiti. Drugo poluvrijeme isto, igramo dobro, vraćamo se, imamo penal. Najviše nas je unazadilo to što je dugo trajala ta cijela odluka i da je promašio, a da je sve to kraće trajalo, ne bi toliko splasnula ta euforija."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!