Nogomet

Cristiano Ronaldo predvodi portugalski popis za završnicu Lige nacija

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.05.2019.
Cristiano Ronaldo predvodi portugalski popis za završnicu Lige nacija
Foto: EPA

Fernando Santos objavio je popis igrača na koje računa za završnicu Lige nacija. Na popisu je i Cristiano Ronaldo koji nije nastupio u utakmicama koje je Portugal igrao prošle godine nakon Svjetskog prvenstva...

Popis Fernanda Santosa je očekivan i bez većih iznenađenja. Portugal očekuje polufinale Lige nacija u Portu protiv Švicarske, a u tom susretu moći će računati i na Cristiana Ronalda.

Ronaldo je imao dogovor s izbornikom Santosom nakon Svjetskog prvenstva i propustio je grupnu fazu Lige nacija, ali vratio se već za kvalifikacije za Europsko prvenstvo te je sada ponovno na popisu.

Osim Ronalda tu je i Joao Felix, Benficin dijamant, igrač od kojeg se očekuju velike stvari u budućnosti. Na popisu očekivano nema Andrea Silve koji ima problema s ozljedom koljena, a niti Joaa Marija koji je igrao u vrlo lošoj formi tijekom cijele sezone.

Na popisu se nalaze:

Vratari: Beto (Goztepe), José Sá (Olympiakos), Rui Patrício (Wolverhampton)

Braniči: Joao Cancelo (Juventus), Nélson Semedo (Barcelona), José Fonte (Lille), Pepe (FC Porto), Rúben Dias (Benfica), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund), Mário Rui (Napoli)

Veznjaci: Danilo Pereira (FC Porto), Rúben Neves (Wolverhampton), William Carvalho (Betis), Bruno Fernandes (Sporting), Joao Moutinho (Wolverhampton), Pizzi (Benfica)

Napadači: Bernardo Silva (Manchester City), Joao Félix (SL Benfica), Gonçalo Guedes (Valencia), Rafa Silva (SL Benfica), Cristiano Ronaldo (Juventus), Diogo Jota (Wolverhampton), Dyego Sousa (SC Braga)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!