Nogomet

Nesretni autogol Melnjaka u porazu za kraj sezone

Branimir Korać • subota, 25.05.2019.
Nesretni autogol Melnjaka u porazu za kraj sezone
Foto: Pixsell

Turci imaju na rasporedu zadnje kolo tamošnjeg prvenstva, a posljednji ovosezonski nastup u klubu odradili su i hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Dario Melnjak...

Dario Melnjak dobio je prvi poziv u hrvatsku reprezentaciju, a prije dolaska na okupljanje odradio je zadnje kolo turskog prvenstva. Neće ga pamtiti po dobrom, njegov Rizespor kod kuće je poražen od Trabzonspora s 3:2.

Melnjak je igrao cijelu utakmicu, a u 23. minuti postigao je autogol. Rizespor je poveo preko Boldrina, ali do kraja prvog dijela gosti rade preokret.

Prvo je Rodallega poravnao na 1:1, a zatim je isti igrač u 23. minuti pucao, vratar je skrenuo loptu, ali točno na nogu Melnjaka koji nije stigao reagirati i lopta od njega odlazi u mrežu. Do kraja prvog dijela Onur je zabio za 3:1. Domaćin je uspio u 61. minuti doći na gol zaostatka pogotkom Muriqija, no do kraja nije napravio preokret.

Melnjak je odigrao cijelu utakmicu.

Svih 90 minuta odradio je i Domagoj Vida u domaćoj pobjedi Bešiktaša 3:2 protiv Kasimpase. Ovom pobjedom domaćin je završio na trećem mjestu, a kod gostiju priliku od 84. minute dobio je Stipe Perica.

Spomenimo i da je bivši Dinamov igrač Junior Fernandes donio Alanyasporu bod u gostima kod viceprvaka Basaksehira golom u 16. minuti za konačnih 1:1.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!