Košarka

Filmski kraj karijere: Popović se oprostio tricom s devet metara za pobjedu Fuenlabrade

Branimir Korać • nedjelja, 26.05.2019.
Filmski kraj karijere: Popović se oprostio tricom s devet metara za pobjedu Fuenlabrade

Marko Popović odigrao je svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri, a u dresu Fuenlabrade upisao je zadnje minute u karijeri, a oproštaj je bio doslovno za pamćenje...

Iako Fuenlabradi ova utakmica nije ništa značila, Marko Popović nije se htio oprostiti porazom. Odigrao je zadnjih 12 minuta svoje profesionalne karijere i odlučio susret protiv Tenerifea.

15 sekundi prije kraja produžetka, Popović je dobio loptu na devet metara i opalio tricu te tako povećao vodstvo svoje momčadi na 87:82 i riješio pitanje pobjednika.

Inače, Tenerife je ovim porazom ostao bez doigravanja, završio je sezonu s omjerom 17-17, jednako kao i osmoplasirana Manresa, no ostala ja iza nje i neće vidjeti doigravanje.

Popović je u tih 12 minuta na parketu upisao 12 poena uz šut za dva 1/1, tricu 2/5 i slobodna 4/5 dok je tome dodao pet asistencija i dva skoka.

Bivši hrvatski reprezentativac nije susprezao emocije nakon te velike trice, a poslije susreta završio je na rukama suigrača koji su nosili majice s njegovim imenom. Klub se od njega oprostio na najljepši način dok je Pop izlazio na teren s obitelji.

Završetak karijere u kojoj je puno toga prošao, bio je kao iz snova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina26.05.2019. u 18:11
    Bravo majstore
    pikepiletina