Nogomet

Benković: "Ne bih odbacio mogućnost povratka u Celtic, nikada ne znaš gdje će te život odvesti"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 27.05.2019.
Benković: "Ne bih odbacio mogućnost povratka u Celtic, nikada ne znaš gdje će te život odvesti"

Filip Benković završio je s posudbom u Celticu i vraća se u Leicester, ali ne odbacuje mogućnost da se sljedeće sezone ipak vrati u Celtic...

Gdje će Filip Benković igrati sljedeće sezone, nije poznato. Pod ugovorom je s Leicesterom i ostaje za vidjeti hoće li ostati s Leicesterom sljedeće sezone ili će ponovno na posudbu. Ne bi imao ništa protiv povratka u Celtic.

"Moramo pričekati i vidjeti kakav je plan za mene za sljedeću sezonu. Malo smo razgovarali o tome, ali ne previše jer sam bio koncentriran na Celtic. Ne bih odbacio mogućnost povratka u Celtic jer nikada ne znaš gdje će te život odvesti. Ne znam što će se dogoditi, ali znam da sam uživao ovdje. Ponosan sam što sam igrao za Celtic i hvala mu na svemu što je napravio za mene."

Sa Celticom se upisao u povijest osvajanjem trostruke krune, a tvrdi kako je danas bolji igrač nego što je bio kada je došao.

"Bolji sam igrač nego što sam bio kada sam dolazio. Uvijek sam htio napredovati i klub mi je pomogao. Sada imam i više iskustva u otočkom nogometu zahvaljujući Celticu. Zauvijek ću pamtiti ovu godinu u Celticu, dio sam povijesti ovog kluba i to mi nitko ne može uzeti. Nikakvim novcem ne možete nadomjestiti taj osjećaj."

FOTO - Marko Ćurković

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!