Nogomet

Pedro čovjek za finala: "To je nevjerojatno, još jedno finale i još jedan pogodak"

Jan Šneler • srijeda, 29.05.2019.
Pedro čovjek za finala: "To je nevjerojatno, još jedno finale i još jedan pogodak"
Foto: EPA

Rijetki su nogometaši tako uspješni kao Pedro, a bez premca možemo reći da 31-godišnji Španjolac danas ulazi u povijest nogometa i pitanje je hoće li itko to moći nadmašiti...

Kada se govori o najuspješnijim i najtrofejnijim nogometašima svijeta rijetko ćete ćuti ime Pedra, nekadašnjeg krilnog napadača Barcelone, a danas Chelseaja. Ipak, ovaj Španjolac osvojio je tri Lige prvaka, Europsku ligu, Premierligu i FA kup, više puta La Ligu i Kup kralja, a sa Španjolskom je bio svjetski i europski prvak. Uz sve to, Pedro je jedan od petorice nogometaša koji je postigao pogodak u finalu Europske lige i Lige prvaka.

"To je nevjerojatno, još jedno finale i još jedan pogodak. Ipak, najvažnija stvar bila je odlična igra momčadi. Sretan sam zbog novog naslova i mislim da smo ga s pravom zaslužili jer smo bili najbolja momčad u natjecanju. Što se tiče susreta, Arsenal je imao više prilika u prvom dijelu, ali mi smo odlično kontrolirali igru u nastavku. Drago mi je da smo zaključili sezonu trofejom i posebno sam sretan što je Hazard osvojio ovaj naslov", rekao je samozatajni Pedro.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!