Nogomet

Henderson: "Ovo što je Klopp napravio otkada je došao na klupu je nevjerojatno"

Jan Šneler • subota, 01.06.2019.
Henderson: "Ovo što je Klopp napravio otkada je došao na klupu je nevjerojatno"
Foto: EPA

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson bio je vrlo emotivan nakon današnje pobjede i puno pohvala podijelio je treneru Jurgenu Kloppu za kojeg smatra da je najzaslužniji za ovakav uspjeh...

Nakon današnjeg finala Lige prvaka, trener Burnleyja Sean Dyche rekao je kako je jedan od najboljih na terenu bio Jordan Henderson, iako je odradio posao kojeg je rijetko tko vidio. Doista, kapetan Liverpoola odradio je jako puno "prljavog" posla, oduzeo je velik broj lopti i kontrolirao sredinom terena. Nakon današnjeg susreta, Henderson je kapetanski u prvi plan stavio momčad i trenera.

"Osjećamo veliku povezanost. Iznimno sam ponosan što sam kapetan ovakve momčadi. Bez našeg trenera ovo ne bi bilo moguće. Uvijek prolazite kroz teške trenutke u sezoni, ali ovo što je on napravio otkada je došao na klupu je nevjerojatno. Stvorio je posebnu atmosferu u svlačionici i sve pohvale trebaju ići njemu. Ovo je najbolji trenutak u mom životu, to je ono što sam sanjao otkad sam kao dijete igrao nogomet", emotivan je bio Henderson za BT Sport.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!