Nogomet

Giggs: "Neće biti lako, ali posao nam je utišati domaće navijače"

Petar Jenjić • petak, 07.06.2019.
Giggs: "Neće biti lako, ali posao nam je utišati domaće navijače"
Foto: Pixsell

Izbornik Walesa Ryan Giggs najavio je utakmicu protiv Hrvatske u Gradskom vrtu i istaknuo drugačije vremenske uvjete kojima se njegova momčad pokušala prilagoditi kroz proteklih tjedana u Portugalu na pripremama...

Reprezentacija Walesa doputovala je u Osijek gdje ih čeka utakmica protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izbornik Ryan Giggs iznenadio se vremenom koje ga je dočekalo.

"Teško se pripremiti na ovakvu temperaturu, vrijeme u Wrexhamu baš i nije tako. Pripreme smo odradili u Portugalu kako bi se malo prilagodili na ovakve uvjete. Moramo se dobro pripremiti i dati igračima prave informacije o hidrataciji."

Hrvatska je već dva puta ugostila Wales u Gradskom vrtu i oba je puta slavila s 2:0.

"Znamo da nam neće biti lako, uvijek je izazov kada igrate protiv svjetskog doprvaka. Igrat ćemo na "old school" stadionu koji ima veliku povijest. Neće biti lako, ali posao nam je utišati domaće navijače."

U sastavu neće biti Aarona Ramseyja, Jamesa Chestera i Paula Dummetta. Problema s ozljedom imao je i Ben Davies, no igrač Tottenhama ipak će konkurirati za utakmicu. Spreman bi trebao biti i Daniel James kojem je proteklog tjedna preminuo otac pa nije putovao na pripreme u Portugal.

"James me uvjerio kako je spreman za igru. Teški su dani iza njega, no cijelo je vrijeme trenirao", dodao je Giggs.

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!