Nogomet

Kutak za kladioničare: Grci dočekuju Talijane, Real Madrid traži novu pobjedu protiv Valencije

Petar Jenjić • subota, 08.06.2019.
Kutak za kladioničare: Grci dočekuju Talijane, Real Madrid traži novu pobjedu protiv Valencije
Foto: EPA

Iz današnje smo ponude izdvojili po jedan nogometni, košarkaški i teniski par. U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo Grčka dočekuje Italiju, Real Madrid na domaćem će terenu tražiti drugu pobjedu protiv Valencije u doigravanju, dok ćemo u finalu muških parova na Roland Garrosu gledati debitante u toj fazi natjecanja...

Grčka - Italija

Nastavljaju se kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a utakmicu trećeg kola skupine J odigrat će Grčka i Italija u Ateni. Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj nakon 11 godina i odigrane prijateljske utakmice. Nakon prva dva kola Talijani drže prvo mjesto s pobjedama protiv Finske (2:0) i Lihtenštajna (6:0), no sada ih čeka nešto ozbiljniji protivnik u užarenijoj atmosferi. Što se tiče kladionica, Italija je blagi favorit. Međutim, ako ne računamo Lihtenštajn, u posljednjih osam utakmica Italije vidjeli smo manje od tri pogotka. S obzirom na to da i Grčka gaji defenzivniji stil igre, takav rasplet očekujemo i večeras.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @2.20, 2-3 @1.85, 4-5 @5.70

Real Madrid - Valencia

U drugoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Španjolske, Real Madrid pokušat će doći i do druge pobjede protiv Valencije, nakon što je u prvom dvoboju prije dva dana slavio s visokih 22 razlike (94:72). Kraljevski klub odigrao je sjajnu sezonu koju je zaključio na prvom mjestu i s omjerom 28-6. U prvoj rundi doigravanja bez većih je problema izbacio Manresu, a nastavak pobjedničkog niza očekujemo i večeras. Valencia je dobra momčad, no čini se kako neće imati previše šanse, kao uostalom i u prethodna dva susreta ove sezone u domaćem prvenstvu iz kojih je Real izašao kao pobjednik. Madriđani su samo jednom u posljednjih deset utakmica ubacili manje od 85 poena, tako da će i prognoza ići u tom smjeru.

Prognoza: Real ubacuje više od 88.5 poena

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Jeremy Chardy/Fabrice Martin - Kevin Krawietz/Andreas Mies

Prije nešto više od dva mjeseca izgubili su u polufinalu Challengera u Alicanteu, a danas igraju finale Grand Slama. Strelovit uspon napravili su Kevin Krawietz i Andreas Mies koji su na Roland Garrosu iznenadili sve i stigli na korak do svoje najveće titule u karijeri. Da sve nije slučajno, kvalitetu su pokazali i ranije ove sezone kada su osvojili i svoj prvi ATP turnir u New Yorku. Na putu do finala izbacili su i nekolicinu vrlo renomiranih igrača parova, a između ostalog i Matu Pavića i Olivera Maracha u osmini finala.

S druge strane, svoju će prvu titulu, u svom prvom finalu, tražiti Jeremy Chardy i Fabrice Martin. Spomenuti dvojac ove sezone igra jako dobro, a osvojio je dva ATP turnira, u Marseilleu i Estorilu. Na putu do finala svladali su Lukasza Kubota i Marcela Mela te Juana-Sebastiana Cabala i Roberta Faraha. S obzirom na to da je i jednom i drugom paru ovo prvo Grand Slam finale, očekujemo neizvjestan dvoboj i više gemova.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.90, više @1.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!