Nogomet

Nakon sramoćenja protiv Ukrajine: Sportski direktor NS Srbije pohvalio rad izbornika Krstajića

Petar Jenjić • nedjelja, 09.06.2019.
Nakon sramoćenja protiv Ukrajine: Sportski direktor NS Srbije pohvalio rad izbornika Krstajića
Foto: EPA

Sportski direktor Nogometnog saveza Srbije Darko Kovačević kazao kako izbornik Krstajić radi dobar posao te da ga neće smijeniti nakon visokog poraza od Ukrajine...

U razgovoru za "Sportski žurnal" sportski direktor Nogometnog saveza Srbije Darko Kovačević ukratko je opisao visok poraz od Ukrajine 5:0.

"Kao što je izbornik rekao nakon utakmice, sve se loše otvorilo. Primili smo brza dva gola i kasnije se bilo teško vratiti u utakmicu. Ovakva se utakmica igra jednom u deset godina. Svima nam je teško, ali moramo podignuti glave jer nas u ponedjeljak čeka nova utakmica."

Nakon toga kazao je kako izbornik Krstajić neće biti smijenjen niti nakon ovakvog poraza, a niti nakon utakmice protiv Litve u ponedjeljak.

"Analizirat ćemo obje utakmice, ali nećemo se posebno baviti učinkom izbornika. Za to nemamo razloga, Krstajić sa svojim pomoćnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno vidim koliko energije ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu", dodao je Kovačević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!