Košarka

GM Warriorsa u suzama nakon ozljede Duranta: "Ako trebate, krivite mene"

Branimir Korać • utorak, 11.06.2019.
GM Warriorsa u suzama nakon ozljede Duranta: "Ako trebate, krivite mene"
Foto: EPA

Kevin Durant zaradio je čini se težu ozljedu i slijedi mu dugotrajna pauza. Nimalo ohrabrujuće nije djelovao GM Warriors Bob Myers nakon susreta kada je govorio o njegovoj ozljedi...

Samo 12 minuta izdržao je Kevin Durant na parketu u finalnoj seriji protiv Raptorsa. Tek zaliječen i u prvom nastupu nakon problema s ozljedom mišića, zaradio je novu.

Ovaj put nije riječ o istoj ozljedi već je stradala ahilova tetiva što je još veći problem kada se zna koliko se dugo i teško liječe takve ozljede. Za Duranta je sezona definitivno gotova i iako još nema potvrde o težini ozljede s obzirom da tek treba obaviti snimanje, svjesni su i u Golden Stateu da je izgubljen na duže vrijeme, za njih možda i zauvijek s obzirom na ugovor.

"Riječ je o ozljedi ahilove tetive, još ne znam koliko je teška, sutra ćemo imati magnetsku rezonanciju. Bio je spreman za povratak, proveo je četiri tjedna s liječničkim timom, odrađeno je niz snimanja, procjena niz liječnika te smo se osjećali dobro oko cijelog procesa. Bio je spreman za nastup, što je bila zajednička odluka. Ne vjerujem da treba ikoga kriviti, ali razumijem ovaj svijet i ako trebate nekoga kriviti, krivite mene jer sam ja zadužen za košarkaške operacije", kroz suze je drhtavog glasa govorio Myers.

Prognoze nisu dobre, a više će se znati tijekom utorka i srijede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!