Košarka

Thompsonu stradao prednji križni ligament pa rekao Kerru: "Trebam samo dvije minute odmora"

Branimir Korać • petak, 14.06.2019.
Thompsonu stradao prednji križni ligament pa rekao Kerru: "Trebam samo dvije minute odmora"
Foto: EPA

Golden State Warriorsi izgubili su finale NBA lige, porazom se oprostili od Oaklanda, a nakon što je Kevin Durant zaradio tešku ozljedu, teško se ozlijedio i Klay Thompson...

Jednostavno sve što je moglo krenuti krivo, krenulo je. Silne ozljede uništile su nadu Warriorsima, a za kraj sezone došle su i dvije najteže i to kod Kevina Duranta i Klayja Thompsona.

Durant je u Torontu u petoj utakmici zaradio tešku ozljedu ahilove tetive zbog koje je završio na operaciji i za njega je izgubljena i kompletna iduća sezona. Thompson je pak stradao noćas u šestoj utakmici.

Klay je pri doskoku zaradio ozljedu koljena, odmah je bilo jasno kako nije riječ o nečem bezazlenom i zacršio je u svlačionici. Kasnije snimanje pokazalo je da je Thompsonu stradao prednji križni ligament i čeka ga dugačka pauza. Kod takvih ozljeda oporavak traje i do devet mjeseci.

No priča dana je Thompsonova poruka Steveu Kerru nakon ozljede: "Samo dvije minute odmora i bit ću spreman".

Inače Kerr je već ranije priznao kako se ne isplati ispitivati Thompsona kako se osjeća jer on nikada neće priznati da nešto nije u redu i uvijek želi igrati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!