Košarka

Kerr: "Durant će propustiti cijelu sezonu, a Klay je zaradio brutalnu ozljedu"

Branimir Korać • petak, 14.06.2019.
Kerr: "Durant će propustiti cijelu sezonu, a Klay je zaradio brutalnu ozljedu"
Foto: EPA

Finalnu seriju NBA lige obilježile su teške ozljede zvijezda Warriorsa, a Steve Kerr priznao je kako Kevina Duranta neće biti na parketu u sljedećoj sezoni...

Problemi su stizali Warriorse jedan za drugim u ovom doigravanju. Otpadali su DeMarcus Cousins, Kevin Durant, Kevon Looney, Klay Thompson, a posebno teško stradali su Durant i Thompson.

"Ono što je bitno, Kevin Durant propustit će kompletnu sezonu zbog ozljede ahilove tetive. Klay je zaradio brutalnu ozljedu koljena, znam ćemo kasnije nešto više. Ali je brutalno, brutalno je s čim se ovi momci moraju boriti", govorio je Steve Kerr nakon susreta.

Trener Warriorsa tako je priznao da Duranta neće biti kompletnu sljedeću sezonu, a priznati liječnik David Chao koji je radio i sa San Diego Chargersima tvrdi kako bez obzira na težinu ozljede Durant se može vratiti na visokoj razini.

"To je za košarkaša strašna ozljeda, ali Durant se može vratiti na pravi način ili bar blizu toj razini. To ne mora označiti njegov pad kao elitnog igrača", kaže Chao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!