Ostali sportovi

Tyson Fury za samo dvije runde sredio dosad neporaženog Nijemca

Branimir Korać • nedjelja, 16.06.2019.
Tyson Fury za samo dvije runde sredio dosad neporaženog Nijemca
Foto: EPA

Tyson Fury predstavio se Las Vegasu ekspresnom pobjedom protiv nedoraslog Nijemca Toma Schwarza. Niti dvije pune runde nisu bile potrebne Furyju da dođe do pobjede...

Trebao je to biti spektakl u Las Vegasu, ali potrajao je vrlo kratko, a krivac za to je Tyson Fury. Tom Schwarz ušao je u ovu borbu kao neporažen, ali i kao borac koji još nije imao nikakav teži posao tijekom karijere i ovdje se itekako osjetila razlika između njega i Britanca.

Fury je od početka bio bolji, dominirao je borbom i tek u jednom trenutku Schwarz je nešto pokušao, ali Britanac je sjajno izbjegavao te njegove pokušaje i nakon toga jednostavno je završio priču.

U seriji od 20-ak udaraca kada je pritisnuo Schwarza uz konopce, sudac u ringu odlučio je prekinuti borbu jer je Nijemac ostao bez obrane te nije mogao parirati Furyju.

U konačnici je Fury upisao 45 pogođenih udaraca dok ih je Schwarz pogodio tek šest.

Bila je to samo jedna od borbi koje će uslijediti uoči uzvrata između Furyja i Wildera koji bi se trebao dogoditi u prvoj polovici 2020. godine. Naravno, ako obojica prođu neokrznuto u narednim izazovima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!