Nogomet

Kutak za kladioničare: ASVEL traži nastavak niza, Srbija pobjedom želi otvoriti EURO

Petar Jenjić • ponedjeljak, 17.06.2019.
Kutak za kladioničare: ASVEL traži nastavak niza, Srbija pobjedom želi otvoriti EURO
Foto: EPA

I za danas smo izdvojili po jedan košarkaški, teniski i nogometni par. ASVEL će tražiti i drugu pobjedu protiv Monaca u finalnoj seriji prvenstva Francuske, Nicolas Mahut nakon kvalifikacije kreće s glavnim turnirom u Queensu, dok srpska U-21 reprezentacija otvara Europsko prvenstvo protiv Austrije...

ASVEL - Monaco

Pred nama je druga finalna utakmica prvenstva Francuske u kojoj će snage odmjeriti ASVEL i Monaco. U prvom susretu do pobjede je stigao domaćin te tako nastavio niz pobjeda koji je započeo prije gotovo dva mjeseca te još ne staje. Bila je to prilično jednosmjerna utakmica u kojoj je ASVEL na početku druge četvrtine napravio seriju od 10:0 i stigao do 14 koševa viška. Do kraja susreta Monaco je ostao u priključku, no do potpunog povratka nije stigao. Momčad iz Kneževine nije imala nijedan napad za eventualan dolazak do poravnanja. Sličan rasplet očekujemo i večeras.

Prognoza: pobjeda ASVEL-a

Koeficijenti (Supersport, super šansa): pobjeda ASVEL-a @1.65, neriješeno @20.00, pobjeda Monaca @2.90

Nicolas Mahut - Frances Tiafoe

Na ATP turniru u Queensu snage će po treći puta u karijeri odmjeriti Nicolas Mahut i Frances Tiafoe. Obojica imaju po jednu pobjedu u međusobnim dvobojima s 2:0 u setovima. Mahut je u završnoj fazi svoje teniske karijere, a do sada je ove sezone igrao i na Grand Slamovima (3. kolo Roland Garrosa) i na Challenger turnirima. Za ulazak u glavni turnir prošao je kroz kvalifikacije s 2:1 u setovima protiv Jarryja i Davidovicha Fokine. S druge se strane Tiafoe nije s tim morao "mučiti", ali niti Amerikanac ne briljira u posljednje vrijeme. Na Roland Garrosu "izletio" je u prvom kolu, a prošlog tjedna u Hertogenboschu ispao je u 2. kolu. Ipak, u današnjem meču ne očekujemo previše odigranih gemova, a veću šansu dajemo Tiafoeu.

Prognoza: manje od 23.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Srbija - Austrija (U-21)

Kreće Europsko prvenstvo do 21 godine u skupini B gdje će snage u Trsu odmjeriti Srbija i Austrija. Ove dvije reprezentacije nadmetale su se i u kvalifikacijskoj skupini za ovo natjecanje, Srbija je u gostima slavila s 3:1, dok je kod kuće odigrala 0:0. Međutim, kvalifikacije su jedno, a Prvenstvo je nešto sasvim drugo. I jedna i druga momčad dobro se poznaju, a prevelikih tajni nema. Obje su reprezentacije potpuno spremne za početak turnira na čijem početku prognoziramo srpsku pobjedu.

Prognoza: pobjeda Srbije

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Srbije @2.10, neriješeno @3.20, pobjeda Austrije @3.50

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!