Nogomet

Kutak za kladioničare: Peruanci se moraju iskupiti za kiks protiv Venezuele

Branimir Korać • utorak, 18.06.2019.
Kutak za kladioničare: Peruanci se moraju iskupiti za kiks protiv Venezuele
Foto: EPA

Današnji sportski program je iznimno bogat, a mi vam izdvajamo dvoboj Copa Americe između Bolivije i Perua, susret mladih reprezentacija Engleske i Francuske na Euru te teniski meč između Nicka Kyrgiosa i Adriana Mannarina...

Bolivija - Peru

Peruanci su u prvom kolu Copa Americe kiksali protiv Venezuele u susretu u kojem su bili favoriti, imali su i igrača više, ali nisu to iskoristili. Sada su u poziciji da jednostavno nemaju pravo na kiks jer ih u zadnjem kolu čeka Brazil i ako ovdje ne upišu pobjedu protiv skromne Bolivije, mogu se vjerojatno pozdraviti s ambicijama vezanim uz prolaz dalje. Definitivno su kvalitetniji i bolji od Bolivije te bi sve osim pobjede Perua predstavljalo iznenađenje. Bolivija je u prvom kolu igrala protiv Brazila i glatko je poražena s 3:0, bila je u podređenom položaju cijelim tijekom susreta što je u konačnici bilo i očekivano. Zadovoljila se izbjegavanjem rezultatske katastrofe i sada se nada čudu i pobjedama protiv Perua i Venezuele što će biti jako težak doseg.

Prognoza: Pobjeda Perua

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bolivije 8.00, neriješeno 4.40, pobjeda Perua 1.55

Engleska - Francuska U21

Još jedan blockbuster dvoboj kandidata za naslov europskog prvaka. Nakon što su se prvog dana susreli Italija i Španjolska, sada će međusobno igrati Engleska i Francuska. I jedni i drugi vjeruju kako je to izravna borba za prvu poziciju, zaboravljaju na Rumunje i Hrvate, no u svakom slučaju očekuje se jako dobra utakmica. Obje reprezentacije imaju napadačku moć, niz igrača koji su dobri prema naprijed i može se očekivati dvoboj s dosta prilika i otvorenom igrom. Francuska je možda u maloj prednosti, no i Engleska je prema naprijed moćna te rasplet u kojem obje momčadi postižu gol itekako moguć.

Prognoza: Obje reprezentacije daju gol

Koeficijenti (Supersport): Obje reprezentacije daju gol 1.75, jedna ili obje reprezentacije ne daju gol 1.95

Nick Kyrgios - Adrian Mannarino

Adrian Mannarino prošlog tjedna osvojio je turnir u Hertogenboschu, do titule je došao uz nekoliko teško izborenih pobjeda, ali igrati na travi nije toliko zahtjevno kao na zemlji i Mannarino ne bi trebao biti baš toliko iscrpljen. Kyrgios još manje, on je u Stuttgartu izletio odmah na početku porazom od Mattea Berrettinija i ovdje će tražiti pobjedu kako bi malo podignuo samopouzdanje uoči Wimbledona. No, neće mu biti lako, čeka ga tenisač koji je vrlo dobar na travi i očekuje se tijesan i zanimljiv dvoboj. Mannarino može stvoriti probleme Kyrgiosu i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se meč razvuče i ode i u tri seta. Dosad se nisu međusobno susretali, inače niti Kyrgios nije loš na ovoj podlozi, no forma u zadnje vrijeme daje za pravo Mannarinu da može razmišljati o nečem više u ovom dvoboju.

Prognoza: 24 ili više gemova

Koeficijenti (Supersport): 24 ili više gemova 1.85, manje od 24 gema 1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!