Košarka

Otvoreno PH U12 za djevojčice i dječake: Trešnjevka 2009 i Cedevita osvojili naslove prvaka

Sportnet • srijeda, 19.06.2019.
Otvoreno PH U12 za djevojčice i dječake: Trešnjevka 2009 i Cedevita osvojili naslove prvaka
Foto: FaH

Nakon 97 utakmica i uz sudjelovanje 44 ekipe u zagrebačkoj Dubravi je završilo sedamnaesto Otvoreno PH za mlađe djevojčice i dječake...

Slavljem Trešnjevke 2009 i Cedevite u Dubravi je završeno 17. Otvoreno PH za mlađe djevojčice i mlađe dječake do 12.godina. Nastupilo je ukupno 44 ekipe, a odigrano je 97 utakmica.

Kod djevojčica naslov je pripao Trešnjevci koja je posljednjeg dana slavila protiv Šibenika i Podravca iz Virja. Svoju prvu medalju osvojio je Istok koji se okitio brončanim odličjem.

Najbolja igračica je Lena Bilić (Trešnjevka 2009), a najbolji strijelac Hana Arnautović (Istok). U najboljoj petorci uz Bilić i Arnautović su još Iva Bednaić (Podravac), Marta Viljac (Šibenik) i Marta Pranjić (Trešnjevka 2009).

Treći uzastopni naslov kod dječaka osvojila je Cedevita koja je u finalu nadigrala ŠK Zadar, a predvodio ju je MVP Bruno Bubalo. Svoju prvu medalju u mlađim kategorijama osvojio je Bosco koji je za broncu slavio protiv Grafičara.

Najbolji strijelac je Roko Jemo (Adriatic), a u najbolju petorku su izabrani Domagoj Šuto i Tonko Škugor (Cedevita), Marin Gerovac (Bosco), Matija Valdec (Grafičar) i Luka Bičić (ŠK Zadar).

hks-cbf.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!