Nogomet

Luis Enrique napustio klupu španjolske reprezentacije

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.06.2019.
Luis Enrique napustio klupu španjolske reprezentacije
Foto: EPA

Još od ožujka Luis Enrique zbog velikih obiteljskih problema bio je samo formalno izbornik Španjolske, a sada se odlučio povući i Španjolska je dobila novog izbornika...

Nakon manje od godine dana provedene na klupi španjolske reprezentacije, Luis Enrique podnio je ostavku. Dosadašnji španjolski izbornik bio je prisiljen napustiti klubu zbog obiteljskih problema.

Još u ožujku Enrique je napustio reprezentaciju tijekom gostovanja na Malti kada je hitno odletio za Španjolsku i od tog trenutka nije bio na klupi.

Reprezentaciju je vodio njegov najbliži suradnik Roberto Moreno koji će ujedno i zamijeniti Enriquea na izborničkoj poziciji.

Španjolski savez zahvalio se Enriqueu i još jednom zamolio medije za poštivanje privatnosti sada već bivšeg izbornika.

Enrique je imao potpisan dvogodišnji ugovor koji je trebao trajati do srpnja 2020. godine, zaključno s krajem Europskog prvenstva koje slijedi, no zbog obiteljskih problema neće ga odraditi do kraja.

"Zbog razloga koji mi nisu dopustili da normalno obavljam svoje obaveze još od ožujka, odlučio sam napustiti ovu poziciju. Puno hvala Savezu na razumijevanju i povjerenju. Posebna zahvala ide i mom stručnom stožeru i igračima na profesionalnosti i nikako ne smijem zaboraviti na medije koji su pokazali respekt za ovu situaciju i poštovali su diskreciju. Hvala vam od srca."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!