Tenis

Deveti igrač svijeta preživio neugodan test u osmini finala Hallea

Branimir Korać • srijeda, 19.06.2019.
Deveti igrač svijeta preživio neugodan test u osmini finala Hallea
Foto: EPA

Deveti igrač svijeta Karen Hačanov uspješno je odradio posao u osmini finala turnira u Halleu gdje je igrao protiv Jan-Lennarda Struffa i svladao ga u tri seta...

U četvrtfinalu turnira u Halleu igrat će treći nositelj i deveti igrač svijeta Karen Hačanov. Mladi Rus odigrao je dobar meč u osmini finala protiv vrlo neugodnog Nijemca Jan-Lennarda Struffa te je upisao pobjedu.

Hačanov je razočarao prošli tjedan u Stuttgartu gdje je izletio odmah u prvom kolu, ali ovdje zasad igra bolje što je dobar znak uoči Wimbledona.

Nakon što je u prvom kolu u dva seta svladao Miomira Kecmanovića, u drugom kolu imao je još teži posao protiv Struffa, ali je bio uspješan.

U cijelom meču Nijemcu je dopustio jednu jedinu break loptu i on ju je iskoristio te mu je to i donijelo drugi set. U svim ostalim svojim servis gemovima Hačanov je bio uspješan i nije mu Struff niti zaprijetio.

S druge strane Rus je imao u meču sedam break lopti te je iskoristio njih dvije.

U četvrtfinalu mogao bi dobiti priliku za uzvrat za poraz u Stuttgartu u prvom kolu s obzirom da mu je potencijalni protivnik Matteo Berrettini koji tek treba odraditi posao protiv Andreasa Seppija.

ATP Halle, drugo kolo:
David Goffin (Belgija) - Radu Albot (Moldavija) 4:6, 6:4, 6:3
Karen Hačanov (Rusija, 3) - Jan-Lennard Struff (Njemačka) 6:3, 3:6, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!