Nogomet

Katić: "Budemo li nastavili raditi pogreške, Francuzi će nas kažnjavati još i više nego Rumunji"

Branimir Korać, hns.family • četvrtak, 20.06.2019.
Katić: "Budemo li nastavili raditi pogreške, Francuzi će nas kažnjavati još i više nego Rumunji"
Foto: EPA

Nikola Katić, branič mlade hrvatske nogometne reprezentacije, govorio je na konferenciji za medije uoči sraza s Francuskom u drugom kolu Europskog prvenstva.

Hrvatska je protiv Rumunjske odigrala iznimno lošu utakmicu, a Nikola Katić tvrdi kako je analiza napravljena i da je jasno gdje su bile pogreške.

"Analizirali smo sa stručnim stožerom i pronašli razloge loše igre. Igrači su međusobno razgovarali, znamo gdje smo griješili i pokušat ćemo smanjiti taj broj pogrešaka. Budemo li ih nastavili raditi, Francuzi će nas kažnjavati još i više nego Rumunji."

Francuska je još teži protivnik od Rumunjske i Hrvatska je svjesna težine posla.

"Pokušat ćemo opravdati svoj dolazak na Europsko prvenstvo i ispraviti sve što možemo. Jasno je da Francuska ima posebnu kvalitetu i kadar. Sve smo vidjeli u onoj prijateljskoj utakmici - tada su oko 70. minute uveli sedmoricu ili osmoricu novih igrača i svi su bili jednake kvalitete. Krasi ih odlična distribucija lopte, dolazak s puno igrača u završnicu i znamo što nas čeka."

Katić je u susret protiv Rumunjske ušao s maskom, a završio ga je bez nje.

"Stanje je dobro, masku sam protiv Rumunjske bacio najviše iz bijesa kada smo primili drugi pogodak. Bilo mi je prvi put da nosim to pomagalo, i srećom nisam obnovio ozljedu. Mislim da je više neću koristiti u drugoj utakmici i valjda će ispasti dobro."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!