Nogomet

Kutak za kladioničare: Paragvaj traži pobjedu protiv opuštene Kolumbije, Barakude čeka dvoboj protiv Srbije

Jan Šneler • nedjelja, 23.06.2019.
Kutak za kladioničare: Paragvaj traži pobjedu protiv opuštene Kolumbije, Barakude čeka dvoboj protiv Srbije

Pred nama je još jedan zanimljiv sportski dan. Na Copa Americi do pobjede će protiv Kolumbije pokušati doći Paragvaj, Ashleigh Barty pokušat će nastaviti sjajan pozitivan niz protiv Julije Goerges, dok će hrvatska vaterpolska reprezentacija odmjeriti snage sa Srbijom...

Kolumbija - Paragvaj

Na rasporedu je treće kole skupine B Copa Americe, a sastaju se Kolumbija i Paragvaj. Kolumbijci su sjajno odradili prva dva kola protiv Katara i Argentine te su sa šest bodova osigurali prvo mjesto u skupini. S druge strane, Paragvaj je s dva remija trenutno na drugom mjestu, no jasno je kako im to vjerojatno neće donijeti prolaz dalje.

Paragvaj treba pobjedu za sigurnu potvrdu drugog mjesta i vjerujemo da ju večeras mogu ostvariti. Prije svega, Kolumbijci nemaju potrebe juriti za rezultatom koji im rezultatski ništa ne znači. Za vjerovati je da će odmarati igrače iz prve postave te rotirati što automatski donosi Paragvajcima veće šanse.

Paragvaj je protiv Katara i Argentine imao vodstvo koje je na njihovu žalost propustio tako da večeras moraju biti strogo disciplinirani i koncentrirani do posljednjeg trenutka.

Prognoza: Pobjeda Paragvaja

Koeficijenti (Supersport): Kolumbija @2.80, neriješeno @3.20, Paragvaj @3.00

Julia Goerges - Ashleigh Barty

Na rasporedu je finale WTA turnira u Birminghamu, a za titulu će se boriti Julia Goerges i Ashleigh Barty. Iako je Barty trenutno druga tenisačica svijeta, vjerujemo kako bi Goerges mogla pružiti dobar otpor Australki.

Njemačka tenisačica odradila je jako dobar turnir i osim malo problema u prvom kolu sve riješila bez većih problema. S druge strane, Barty je također sve glatko svladala te nije izgubila niti jedan set, a prepustila je protivnicama 26 gemova. Obje tenisačice dobile su hrvatske predstavnice. Barty je bila bolja od Donne Vekić u prvom kolu, dok je Goerges svladala Petru Martić u polufinalu.

Prednost danas svakako ide Barty koja je na putu da postane prva tenisačica svijeta. U slučaju poraza, Naomi Osaka ostat će na čelu sa svega dva boda prednosti. U slučaju današnjeg slavlja, Barty će uvjerljivo biti prva. Nevezano za to, danas očekujemo zanimljiv meč, uzbudljiv i uz više od 20 gemova.

Prognoza: Više od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): Više do 20.5 @1.85, Manje od 20.5 @1.85

Srbija - Hrvatska

Danas ćemo ponovno gledati pravi vaterpolski klasik, dvoboj Hrvatske i Srbije. Ovoga puta radi se o finalu Svjetske lige koja izuzev trofeja i prestiža ima i tu čar jer pobjedniku donosi plasman na Olimpijske igre u Tokio.

To je svakako pozitivna stvar, ali ne od vitalnog značaja jer se svakako očekuje da će se Hrvatska i Srbija ovako ili onako plasirati na Olimpijske igre. U svakom slučaju, danas poslijepodne gledat ćemo sigurno dobru vaterpolsku utakmicu, utakmicu koja uvijek izaziva posebne emocije kod igrača, ali gotovo uvijek zadrži se na sportskom rivalitetu i ne ide van tih granica.

Radi se o trenutno dvije najbolje momčadi, uz Mađarsku koja je čuvala karte za Svjetsko prvenstvo, tako da nije nemoguće da na jesen ponovno vidimo ovaj dvoboj u završnici. S obzirom da je Srbija veliki favorit jer se igra na Tašmajdanu, na bazenu u Beogradu, teško je prognozirati pobjednika. Ipak, sigurnija nam je oklada odabrati broj golova. Vjerujemo kako će napadi biti opušteni, kako će igrači biti puno mirniji nego u nekim uvjetno rečeno bitnijim i stresnijim utakmicama. U grupnoj fazi postignut je 21 pogodak. Vjerujemo da će se to ponoviti i danas.

Prognoza: Više od 19.5 golova

Koeficijenti (Supersport): Više od 19.5 @1.85, Manje od 19.5 @1.85

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!