Nogomet

Majer: "Želim da mi sljedeća sezona bude najbolja u karijeri i bit će. Znam koliko mogu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.06.2019.
Majer: "Želim da mi sljedeća sezona bude najbolja u karijeri i bit će. Znam koliko mogu"
Foto: Pixsell

Lovro Majer nada se prvim minutama na ovom Europskom prvenstvu u susretu protiv Engleske. Majer u prve dvije utakmice nije dobio priliku, ali spreman je za nastup...

Još je jedna utakmica pred mladom reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, a onda igrači odlaze na odmor pa se priključuju pripremama klubova. Taj odmor za Lovru Majera neće trajati dugo i to na njegov zahtjev.

"Tražio sam od Bjelice da se priključim pripremama prije nego što je to planirano, ne da bi se o tome sad nešto pisalo, nego sam to radio radi sebe. Neće mi trebati više od šest-sedam dana za rekuperaciju nakon Eura. Bio sam ozlijeđen, nisam igrao zbog toga koliko sam želio pa zato želim što prije doći na pripreme. Želim da mi sljedeća sezona bude najbolja u karijeri i bit će. Znam koliko mogu, pun sam samopouzdanja i želim napredovati. Zato sam i došao u Dinamo, želim pokazati koliko vrijedim. Očekujem da ću igrati, imati dobru minutažu, ali zahvaljujući sebi i svom radu", ističe Majer za Sportske novosti.

Majer se na Europskom prvenstvu do 21 godine još nije naigrao, zasad nije upisao niti minutu, ali poštuje odluku izbornika.

"Žao mi je što dosad nisam igrao, ali to je izbornikova odluka i poštujem je. Krenuli smo u Prvenstvo loše, protiv Rumunjske nismo nikako izgledali, ali već protiv Francuske bilo je bolje i izgledali smo ozbiljnije. Imali smo čak i bolje šanse i u nekim segmentima bili bolji. Još uvijek ne razumijem zašto nam nije suđen kazneni udarac, smatram da je ta odluka čak i sramotna. Tu smo oštećeni, protiv Rumunjske je suđen kazneni udarac, a ovdje ne."

U dvoboju protiv Engleske u posljednjem kolu Majer bi trebao nastupiti.

"Pokazali smo protiv Francuske da vrijedimo i moramo sada ostati na zemlji. Žao mi je što se nismo ovdje pokazali u pravom svjetlu, sigurno vrijedimo više od ovog što smo pokazali. Susret protiv Engleske ne nudi prolaz skupine, ali nam je važan. Engleska je moćna, velika je nogometna nacija i bilo bi je lijepo pobijediti", dodaje Majer.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!