Nogomet

Kutak za kladioničare: Kamerun kreće u obranu naslova, Johanna Konta traži formu na travi

Petar Jenjić • utorak, 25.06.2019.
Kutak za kladioničare: Kamerun kreće u obranu naslova, Johanna Konta traži formu na travi
Foto: EPA

Branitelj naslova afričkog prvaka Kamerun natjecanje otvara protiv Gvineje Bisau, Inter Turku pokušat će još neko vrijeme zadržati prvo mjesto u prvenstvu Finske, dok će se na WTA turniru u Eastbourneu susresti Maria Sakkari i Johanna Konta...

Kamerun - Gvineja Bisau

Branitelj naslova kreće po novu titulu nakon što je tijekom priprema stiglo do svađe između igrača i Saveza oko podjele bonusa. Međutim, forma u posljednje vrijeme daje im za pravo da se nadaju novom dobrom rezultatu. S druge strane, Gvineja-Bisau teško će proći i skupinu, a u posljednjih 13 utakmica upisala je osam poraza. U posljednjoj pripremnoj utakmici poražena je od Angole s 2:0, a sličan razvoj situacije očekujemo i danas. Kamerun će pobjedom otvoriti nastup na novom Afričkom kupu nacija.

Prognoza: Pobjeda Kameruna

Koeficijenti (Supersport, Super šansa): pobjeda Kameruna @1.65, remi @3.80, pobjeda Gvineje @7.60

Maria Sakkari - Johanna Konta

Nakon jako dobrog nastupa na Roland Garrosu gdje je stigla do polufinala, Johanna Konta nije dobro krenula na travnatoj podlozi jer ju je Jelena Ostapenko lakoćom porazila u drugom kolu Birminghama. Na startu Eastbournea bez većih je problema svladala kvalifikanticu Dajanu Jastremsku, a sada ju čeka meč protiv Marije Sakkari. Grčka tenisačica porazila ju je prije nešto više od mjesec dana na turniru u Rabatu u tri seta, dok je veljači ove godine u Fed Cupu, također u tri seta, bolja bila Konta. Tako smo se i u današnjem meču odlučili na veći zbroj gemova.

Prognoza: više od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Inter Turku - VPS

Malo nogometne "egzotike" donosi dvoboj 13. kola finskog prvenstva u kojem prvoplasirani Inter Turku dočekuje pretposljednji VPS. Domaćin, uz utakmicu više, drži prvu poziciju ispred Honke, iako je već do sada upisao četiri poraza. Međutim, ne očekujemo kako će imati prevelikih problema protiv današnjeg gosta koji jedini ne zna za pobjedu ove sezone. Trenutno je na nizu od četiri poraza, čemu je prethodilo čak šest remija. Danas očekujemo golove i u prvom i u drugom poluvremenu.

Prognoza: gol u oba poluvremena

Koeficijenti (Supersport): da @1.80, ne @1.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!