Vodeni sportovi

Hrvatski vaterpolisti odmarat će se "čak" tri dana, već 27. lipnja novo okupljanje

Mihaela Bradovski • utorak, 25.06.2019.
Hrvatski vaterpolisti odmarat će se "čak" tri dana, već 27. lipnja novo okupljanje
Foto: EPA

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija nastavlja s paklenim ljetom. Nakon završnice Svjetske lige u Beogradu, slijedi okupljanje uoči Svjetskog prvenstva...

Ritam igranja u Beogradu u završnici Svjetske lige nije bio normalan, vaterpolisti su odradili teške utakmice u zgusnutom ritmu, a odmor će im trajati vrlo kratko.

Već 27. lipnja slijedi novo okupljanje i to na pripremama za Svjetsko prvenstvo koje je na rasporedu sljedećeg mjeseca u Južnoj Koreji.

"Već 27. lipnja imamo novo okupljanje u Šibeniku, stariji igrači će dobiti dan odmora više. To je maksimalno odmora koji si možemo priuštiti iako sam svjestan da je igračima potrebno više odmora. Međutim moramo raditi na nekim pogreškama koje smo uočili u Beogradu iako sam jako zadovoljan kako su dečki odradili taj turnir. Imamo fantastičnu atmosferu u reprezentaciji, oni uživaju u reprezentaciji i svjesni smo da ćemo nekad biti prvi, a nekad drugi, no važno je da smo stalno tu negdje", istaknuo je Ivica Tucak za Sportske novosti.

Hrvatska će se u Šibeniku pripremati od 27. lipnja do 4. srpnja gdje će trenirati s Njemačkom. Kratko će 1. srpnja preseliti u Split gdje je na rasporedu prijateljska utakmica protiv Njemačke. Nakon šibenskih priprema slijedi dan i pol odmora pa okupljanje u Zagrebu otkud se kreće za Južnu Koreju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!