Nogomet

Bivši vratar Dinama vratio se kući i potpisao ugovor s Bragom

Branimir Korać • utorak, 25.06.2019.
Bivši vratar Dinama vratio se kući i potpisao ugovor s Bragom
Foto: FaH

Nakon što je prošle tri godine proveo u Londonu u dresu Chelseaja, Eduardo se vratio u Bragu i stavio potpis na ugovor koji će trajati praktički do kraja karijere...

Prije tri godine Eduardo je napustio Dinamo i preselio u Chelsea. U London je otišao kako bi zauzeo ulogu trećeg vratara, prve dvije sezone bio je u rosteru Chelseaja i nije upisao nijedan nastup, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Vitesseu.

Zanimljivo, Eduardo je 2016. godine potpisao jednogodišnji ugovor s Chelseajem, pa je potpisao još jedan 2017. i u konačnici i treći jednogodišnji prošle godine. Svejedno nije upisao nijedan nastup u dresu Chelseaja.

U Vitesseu je prošle sezone na posudbi odradio 34 nastupa u svim natjecanjima, a sada je odlučio vratiti se kući i staviti potpis na ugovor s Bragom.

U Bragi je i započeo seniorsku karijeru te je iz nje i krenuo prema Europi 2010. godine kada se preselio u Genou.

"Povratak u Bragu predstavlja mi veliku motivaciju i želju za uspjehom. Ambiciozan sam i nikad ne bježim od izazova, u karijeri sam stekao veliko iskustvo i nadam se da će mi ovdje pomoći. Imao sam puno ponuda, ali nakon što sam razgovarao s predsjednikom, odluka je bila jednostavna. Ponosan sam što sam dobio priliku vratiti se", poručio je Eduardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!