Nogomet

Kutak za kladioničare: Amerikanci protiv Paname za prvo mjesto u skupini

Branimir Korać • srijeda, 26.06.2019.
Kutak za kladioničare: Amerikanci protiv Paname za prvo mjesto u skupini
Foto: EPA

Gold Cup i teniski turniri u fokusu su danas, a u akciji je i Viktor Galović koji u Wimbledonu nastupa u kvalifikacijama...

Panama - SAD

U posljednjem susretu skupine i u borbi za prvo mjesto u grupi sastaju se Panama i SAD- Riječ je o dvije najkvalitetnije reprezentacije u skupini te se i očekivalo kako će se upravo one boriti za prvo mjesto. Amerikanci su domaćini i to je njihova prednost, a dosadašnje igre samo potvrđuju status favorita u ovom dvoboju. Amerikanci su u prva dva kola u skupini upisali dvije pobjede i imaju gol razliku 10:0, a Panama je također ubilježila dvije pobjede, ali uz gol razliku 6:2. Osim toga u zadnja dva međusobna dvoboja Amerikanci su se lako obračunali s Panamcima svladavši ih 3:0 i 4:0. Na svom terenu u Kansas Cityju ponovno će biti značajni favoriti.

Prognoza: Pobjeda SAD-a

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Paname 7.50, neriješeno 4.50, pobjeda SAD-a 1.55

James Duckworth - Viktor Galović

Viktor Galović u drugom kolu kvalifikacija Wimbledona igra protiv Australca Jamesa Duckwortha. Iako Duckworth već neko vrijeme nema nekih velikih rezultata na travi, tijekom karijere znao je odigrati dobrih mečeva na travi i na ovoj podlozi ima dosta više iskustva nego Galović. Galović je rijetko igrao na travnatim turnirima, ove godine u sklopu priprema za Wimbledon upisao je dvije pobjede u kvalifikacijama Stuttgarta, no njemu ipak više odgovaraju druge podloge. Duckworth je tu u blagoj prednosti i u statusu favorita ulazi u ovaj dvoboj.

Prognoza: Pobjeda Duckwortha

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Duckwortha 1.50, pobjeda Galovića 3.00

Daniel Evans - Pierre-Hugues Herbert

Pierre-Hugues Herbert u osmini finala turnira u Eastbourneu igra protiv Daniela Evansa, kralja travnatih Challengera. Evans je poznat po svojim dobrim igrama na Challengerima na travnatoj podlozi, ali ne i toliko dobrim na turnirima ATP razine. Protiv jačih igrača ipak ima više problema, a Herbert je pobjeđivao i kvalitetnija imena poput Monfilsa, Kyrgiosa, Stahovskog, Ebdena, Kohlschreibera... Za usto vrijeme, Evans nije imao tako zvučnih pobjeda. U prvom kolu Evans je sa 7:6, 6:2 bio bolji od Moldavca Radua Albota, a Herbert je imao više problema i Denisa Kudlu svladao je s 5:7, 7:6, 6:4. Prošlog tjedna Herbert je u Halleu dogurao do polufinala gdje je Roger Federer ipak bio prejak.

Prognoza: Pobjeda Herberta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Evansa 1.70, pobjeda Herberta 1.90

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!