Nogomet

Hajduk može biti zadovoljan: Ventspils se mučio i jedva svladao pretposljednju momčad latvijske lige

Jan Šneler • nedjelja, 30.06.2019.
Hajduk može biti zadovoljan: Ventspils se mučio i jedva svladao pretposljednju momčad latvijske lige
Foto: EPA

U 20. kolu latvijske Optibet Virslige, petoplasirani Ventspils dugo se mučio s pretposljednjom Jelgavom i tek u posljednjim minutama uspio izvući sva tri boda...

Iako se forma Ventspilsa malo popravlja, teško da mogu biti zadovoljni u latvijskom klubu. Večeras je bila prilika da se rutinskom pobjedom malo odmaknu od donjeg doma i podignu razinu samopouzdanja. Ipak, umjesto lakog slavlja ponovno se Ventspils mučio i tek u posljednjim minutama stigao do pobjede.

Vodstvo je gostima donio Romans Mickevics u 23. minuti i stvari su krenule dobro za Ventspils, činilo se da će uspjeti Jelgavu lako poraziti. Ipak, kako se ušlo u drugo poluvrijeme, promjene domaćih su urodile plodom jer je u 51. minuti Yael Eisden donio domaćima izjednačenje.

Jelgava je imala važan bod u rukama, ali ipak u 87. minuti Daniils Ulimbasevs uspijeva donijeti tri boda svojoj momčadi i malo popraviti bodovno stanje na tablici.

Ventspils je mogući protivnik Hajduka u drugom pretkolu Europske lige, ali da bi došli do susreta sa Splićanima prvo moraju proći albansku Teutu. Kako sada djeluju, sumnjamo da bi u Hajduku bili nezadovoljni da igraju s Latvijcima.

Optibet Virsliga (Latvija), 20. kolo:
Jelgava - Ventspils 1:2

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!