Košarka

"Ludnica" prve večeri: Horford stiže u Sixerse, D'Angelo Russell seli u Warriorse

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.07.2019.
"Ludnica" prve večeri: Horford stiže u Sixerse, D'Angelo Russell seli u Warriorse
Foto: EPA

Dosta toga dogodilo se već prve večeri NBA tržnice, neki su igrači promijenili klubove, neki su ostali u istima. Ipak, posebno treba izdvojiti odlazak D'Angela Russella u Golden State Warriorse, kao i dolazak Ala Horforda u Philadelphia 76erse...

NBA tržnica noćas je otvorena, a već prve večeri nastala je prava ludnica i mnoštvo razmjena i potpisa. Jamal Murray ostat će u Denver Nuggetsima, a s franšizom je dogovorio petogodišnji ugovor u vrijednosti 170 milijuna dolara.

Kako prenosi ESPN, Al Horford seli u Philadelphia 76erse gdje potpisuje ugovor na četiri godine vrijedan 109 milijuna dolara. Jedan od razloga njegova dolaska jest i priprema razmjene Jimmyja Butlera u Miami Heat. Kao dio dogovora, u Sixerse bi trebao Josh Richardson

Za razliku od Butlera, u Sixersima ostaje Tobias Harris koji potpisuje petogodišnji ugovor od 180 milijuna dolara koji ne uključuje player-option.

Dobar posao napravili su LA Clippersi koji su zadržali Patricka Beverlyja. Spomenuti igrač dogovorio je trogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna dolara.

Kako javlja Adrian Wojnarowski, Golden State Warriorsi i Brooklyn Netsi dogovaraju razmjenu D'Angela Russella iza kojeg je odlična sezona u Netsima. Trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 117 milijuna dolara, a Brooklyn ga se rješava u borbi za Kevina Duranta. Nadalje, zbog takvog razvoja situacije šalju Andrea Igoudalu u Memphis Grizzliesa sa zaštićenim pickom prve runde 2024. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!