Nogomet

Kutak za kladioničare: Tunižani moraju do pobjede protiv skromne Mauritanije

Branimir Korać • utorak, 02.07.2019.
Kutak za kladioničare: Tunižani moraju do pobjede protiv skromne Mauritanije
Foto: FaH

Odrađuju se posljednji susreti u skupinama na Afričkom kupu nacija, na rasporedu je Super Clasico na Copa Americi, a nastavlja se i Wimbledon koji donosi pregršt zanimljivih mečeva...

Mauritanija - Tunis

Odluka o prolasku u nokaut fazu Afričkog kupa nacija. Tunižani su u Egipat doputovali s velikim ambicijama, ali grupnu fazu zasad nisu dobro odradili i imaju samo dva osvojena boda. U zadnjem kolu trebaju pobjedu za prolaz, igrat će protiv Mauritanije koja je kvalitetom ipak dosta lošija. Mauritanija je iznenadila u prošlom kolu Angolu uzevši bod, ali ovdje će jako teško napraviti nešto više. U prvom kolu poražena je od Malija s 4:1, oporavila se protiv Angole, ali protiv Tunisa teško će izbjeći novi poraz. Razlika u kvaliteti ipak je osjetna.

Prognoza: Pobjeda Tunisa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Mauritanije 8.30, neriješeno 4.30, pobjeda Tunisa 1.55

Brazil - Argentina

Veliki dvoboj između Brazila i Argentine odlučit će o putniku u finale Copa Americe. Stvarno se teško prisjetiti kada je Argentina zadnji put izgledala baš dobro i uvjerljivo, ništa joj ne pomaže niti Leo Messi, a jednako skromno igra i ovdje. Ipak dogurala je do polufinala gdje je čeka vrlo motivirani Brazil koji izgleda dosta bolje nego Argentina. Sudeći prema dosadašnjim igrama, Brazil je favorit, ali imat će težak posao. No Argentina da bi ovdje došla do pobjede, morala bi značajno podići kvalitetu svoje igre, a vrlo je upitno može li to. Brazil je favorit i očekujemo pobjedu u 90 minuta.

Prognoza: Pobjeda Brazila

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Brazila 2.00, neriješeno 3.50, pobjeda Argentine 4.70

Taylor Fritz - Tomaš Berdych

Tomaš Berdych ponovno se vraća nakon pauze zbog ozljede, a u Wimbledonu otvara nastup susretom protiv Taylora Fritza. Berdych je potpuno van forme i ritma,a Fritz je s druge strane u vrlo dobroj formi o čemu svjedoči i osvajanje turnira u Eastbourneu prošli tjedan. Amerikanac je tamo nanizao pet pobjeda, izgubio je samo jedan set protiv Guida Pelle, a u ostalim mečevima izgledao je jako dobro. Zadnju pobjedu Berdych je upisao još u veljači, nakon toga odigrao je još samo jedan meč početkom ožujka te dvije ekshibicije uoči Wimbledona na kojima je poražen.

Prognoza: Pobjeda Fritza

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Fritza 1.50, pobjeda Berdycha 3.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!