Nogomet

Ante Vukušić novi igrač Olimpije, Menalo stigao na posudbu

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.07.2019.
Ante Vukušić novi igrač Olimpije, Menalo stigao na posudbu
Foto: EPA

Ljubljanska Olimpija potvrdila je potvrdila je dolazak dvojice novih igrača i to bivšeg napadača Hajduka Ante Vukušića te na posudbu Dinamovog veznjaka Luke Menala...

Ante Vukušić pronašao je novi angažman i to u ljubljanskoj Olimpiji. Vukušić je prošlu sezonu odradio u dresu krškog, a sada će se s Olimpijom, nada se, boriti za naslov prvaka.

"Zahvaljujem predsjedniku Milanu Mandariću i treneru Safetu Hadžiću koji su mi omogućili dolazak. Olimpija u Sloveniji znači ono što Hajduk znači u Hrvatskoj. Pun sam optimizma, upoznao sam se sa suigračima i sretan sam što sam ovdje. Došao sam spreman, zadnjih dana sam trenirao u Hrvatskoj, a Olimpija će biti nakon Hajduka prvi klub u kojem ću igrati napadački nogomet. Imam visoke ambicije, inače ne bih potpisao za Olimpiju. Dat ću sve od sebe na travnjaku i nadam se osvojiti naslov prvaka", kaže Vukušić.

Luka Menalo također se priključio ljubljanskoj momčadi, no on dolazi na posudbu. Dinamo ga je nakon Slaven Belupa, proslijedio u Olimpiju gdje će se dalje razvijati.

Menalo je s Olimpijom od početka priprema u Kranjskoj Gori, a već je odradio i dva pripremna susreta. Tako je u zadnjoj utakmici i 4:3 pobjedi protiv Sočija postigao dva pogotka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!