Košarka

Sloukas: "Potpuno sam svjestan svega, nisam ja za NBA"

Petar Jenjić • petak, 05.07.2019.
Sloukas: "Potpuno sam svjestan svega, nisam ja za NBA"

Igrač Fenerbahčea Kostas Sloukas kazao je u razgovoru za grčki "Ethnos" kako nikada nije razmišljao o NBA ligi jer to nije za njega...

Bek Fenerbahčea Kostas Sloukas kazao je kako vjeruje da ne pripada u NBA ligi, već da mu je bolje igrati u Europi gdje je "jedan od boljih".

"Potpuno sam svjestan svega, nisam ja za NBA, dobar sam u Europi. Ovdje sam stvorio ime, jedan sam od najboljih, radio sam i nastavit ću raditi za to. "U sebi sam miran, nikada nisam razmišljao o NBA ligi", kazao je Sloukas u razgovoru za grčki "Ethnos".

Sloukas je bio imenovan u najbolju petorku Eurolige protekle sezone po prvi puta u karijeri, a s klubom je produžio ugovor do 2022. godine.

"Ovo je možda i najvažnija odluka u mojoj karijeru. Imao sam težak period u prvoj sezoni u Fenerbahčeu, nije bilo lako. Dugo su se ljudi pitali jesam li trebao uopće napuštati Grčku. Tada sam riskirao i sada osjećam da je takva odluka bila prava. Ovdje uživam u ljubavi i povjerenju od strane navijača. Drago mi je što su se moji napori isplatili i da sam tu gdje jesam", dodao je grčki košarkaš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!