Košarka

Novi dobar posao Zvezde: Ognjen Dobrić produžio ugovor

Petar Jenjić • subota, 06.07.2019.
Novi dobar posao Zvezde: Ognjen Dobrić produžio ugovor

Srpski košarkaš Ognjen Dobrić produžio je ugovor s Crvenom zvezdom, objavio je trenutno najbolji srpski klub na službenim stranicama...

Još jedan važan dio Crvene zvezde ostaje u klubu. Vodstvo srpske momčadi radi dobar posao, a danas je objavljeno kako je Ognjen Dobrić produžio ugovor do 2021. godine.

24-godišnji košarkaš prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a prve ozbiljne profesionalne košarkaške korak napravio je u FMP-u nakon čega se vratio u matični klub. Tri puta bio je državni prvak, dva puta regionalni prvak, jednom osvajač Superkupa ABA lige i jednom srpskog Kupa.

Na službenoj stranici oglasili su se iz kluba i izdvojili sve što su do sada napravili u prijelaznom roku, ističući kako još uvijek nije gotov.

"Crvena zvezda tijekom posljednjih deset dana produžila je ugovore s Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem, Mouhammadom Fayeom, Stratosom Perperoglouom i sada s Ognjenom Dobrićem. Uz dolaske Derricka Browna i povratak Ognjena Kuzmića i Charlesa Jenkinsa, napravila je veliki posao u prijelaznom roku koji još uvijek nije završen."

FOTO - Crvena zvezda mts

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!