Košarka

Dobar nastup Šamanića u pobjedi Spursa protiv Hornetsa u Ljetnoj ligi

Branimir Korać • nedjelja, 07.07.2019.
Dobar nastup Šamanića u pobjedi Spursa protiv Hornetsa u Ljetnoj ligi
Foto: EPA

San Antonio Spursi nadigrali su Charlotte Hornetse u sklopu Ljetne lige i upisali su pobjedu 106:96 uz važan doprinos svojih piskova prve runde drafta...

Pred Lukom Šamanićem je još dugačak put, mora na puno toga raditi, ali s obzirom na godine, (ne)iskustvo i prvi dodir s američkom košarkom, može biti zadovoljan svojim nastupima.

Protiv Charlotte Hornetsa odigrao je dobru utakmicu i još jednom pokazao potencijal, a dobio je ujedno i dobru minutažu te priliku da se razigra.

Šamanić je na parketu proveo 25 minuta i za to vrijeme je ubacio 16 poena uz šut 3/5 za dva te 2/5 za tri poena uz 4/4 s linije slobodnih bacanja. Ujedno je uhvatio četiri skoka i podijelio dvije asistencije, ali i imao četiri izgubljene lopte.

Osim Šamanića vrlo dobro je odigrao i drugi izbor Spursa u prvoj rundi drafta Keldon Johnson koji je upisao 19 poena i četiri skoka, a 19 poena i sedam skokova dodao je Quinndary Weatherspoon.

Kod Hornetsa je igrao i Miles Bridges koji je bio i njihovo prvo ime s 23 poena i sedam skokova, a Cody Martin dodao je 15 poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!