Košarka

Bivši drugi izbor drafta novi igrač Atlanta Hawksa

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.07.2019.
Bivši drugi izbor drafta novi igrač Atlanta Hawksa
Foto: EPA

Atlanta Hawksi postigli su dogovor s Jabarijem Parkerom koji će se pokušati skrasiti u Hawksima s kojima je dogovorio dvogodišnju suradnju...

Jabari Parker došao je u NBA ligu kao velika sveučilišna zvijezda i igrač kojem je predviđana sjajna budućnost, ali stvari se nisu odvijale onako kako je zamislio.

Ozljede su mu stvorile probleme i iako je igrao dobro u Milwaukee Bucksima, nakon sezone 2017/2018, Milwaukee mu je dopustio odlazak i promjenu sredine.

Parker je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna dolara s Chicago Bullsima koji su od njega imali velika očekivanja, ali nakon promjene trenera i dolaska Jima Boylena, Parker je jedno vrijeme čak ispao iz rotacije.

Krajem trade deadlinea, zajedno s Bobbyjem Portisom i izborom druge runde drafta, u zamjenu za Otta Portera preselio je u Washington Wizuardse. Tamo je ulazio s klupe i to razdoblje karijere okončao s 15 poena i 7.2 skokova u prosjeku.

Na kraju sezone Wizardsi su odlučili kako neće iskoristiti team option i pustili su Parkera na tržište. Dogovor je postigao s Atlanta Hawksima s kojima je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 13 milijuna dolara. Nakon fijaska u prošla dva kluba, nada se kako će se ipak skrasiti u Hawksima koji mogu biti zadovoljni njegovim dovođenjem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!